Over Yeldo

Yeldo is in 2012 opgericht en heeft als doelstelling om de gebruiker te voorzien van relevante nieuwsberichten welke voor hem interessant zijn op basis van locatie en interesses.

De engine van Yeldo verzamelt op dit moment nieuwsberichten via RSS van meer dan 670.000 kleine en grote websites uit de hele wereld. Bij elk nieuwsbericht wordt een geografische locatie bepaald aan de hand van een symantisch herkenning op basis van locatie.

De bezoeker van de website Yeldo ziet op de website www.yeldo.nl alle berichten die binnen een geografische straal rondom hem afspelen. Tevens kan hij zoeken naar nieuws over onderwerpen bij hem in de buurt. Toon bijvoorbeeld alle nieuwsberichten over 'voetbal' in een straal van 25KM rondom zijn huidige locatie.

Per dag worden ongeveer 400.000 berichten verwerkt. Hiervan verschijnen (afhankelijk van de locatie) op dit moment zo'n 100 berichten per dag op het scherm van de bezoeker. Het aantal websites en berichten groeit per dag.

Ongewenste berichten

Yeldo werkt volgens met volledig geautomatiseerd systeem. Het is nooit onze bedoeling om personen of bedrijven te kwetsen. Mocht u een bericht willen laten verwijderen, mail ons het website adres van het betreffende bericht en wij verwijderen deze meteen.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en suggesties, neem contact op via het e-mail adres info@yeldo.nl